Werkwijze

 

Na aanmelding kun je binnen een week bij me terecht. We hebben dan een kort kennismakingsgesprek, dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

 

Indien je daarvoor kiest, kunnen we direct doorgaan met het eerste consult waarbij jouw hulpvraag in beeld wordt gebracht.

 

Counseling is een kortdurende, laagdrempelige, praktische vorm van persoonlijke begeleiding. Dus geen gesprekken waarbij het hele verleden wordt opgerakeld.

 

Het aantal gesprekken dat nodig is, hangt af van de aard van de hulpvraag. Het verloop van het begeleidingstraject zal daarom van persoon tot persoon verschillen. Gemiddeld zijn tussen de 6 tot 8 gesprekken voldoende om je weer op weg te helpen.

 

Ik werk graag met Acceptance and Commitment Therapy (ACT).
Dit is een vorm van gedragstherapie, die verschillende werkzame technieken met elkaar combineert, met als doel: meer psychologische flexibiliteit.

 

Daarnaast beschik ik over een verscheidenheid aan technieken, waaronder NLP en Mindfulness. Je krijgt dus altijd de behandeling die het beste bij jou aansluit.

 

Normaal gesproken vinden de gesprekken plaats in mijn praktijk Swaans Counseling.

Indien dit voor jou een probleem is, is het mogelijk dat ik je thuis bezoek.

 

Counseling Breda,

Counseling in regio Breda,

Counseling in Breda en omstreken,

Counseling voor vrouwen, beter functioneren, persoonlijke begeleiding, meer rust, balans, zelfvertouwen en plezier, Counselling Breda,

Counselling in regio Breda,

Counselling in Breda en omstreken,

Counselling voor vrouwen

Swaans Counseling

Wagemakerspark 65

4818 TV Breda

T 06 31 34 21 09

E info@swaanscounseling.nl