Riedette Swaans

 

Swaans Counseling

 

Ik ben Riedette Swaans en kom oorspronkelijk uit de gezondheids-zorg waar ik als verpleegkundige en als leraar verpleegkunde heb gewerkt. Daarna had ik diverse functies binnen een medisch adviesbureau.

 

Ik heb mijn opleiding stressmanagement, coaching, counseling en conflictbemiddeling gedaan bij Psychodidact, gevolgd door een Senior opleiding. Dit is een SNRO Post-HBO registeropleiding.

Mijn opleiding tot ACT-therapeut heb ik bij See True gevolgd.

 

Het geeft mij enorm veel voldoening om in mijn eigen praktijk te werken, waar ik mij met oprechte belangstelling, betrokkenheid en deskundigheid inzet om persoonlijke begeleiding te geven.
Vrouwen hebben hierbij mijn bijzondere belangstelling.

 

Het is mijn uitdaging om jou te helpen het beste in jezelf naar boven te halen. Pas als je helder hebt wat je écht belangrijk vindt in het leven en je niet langer laat tegenhouden door je angsten, kun je doelgericht actie ondernemen. Je zult vervolgens zelf ervaren dat wanneer je je leven inricht op een manier die echt bij jou past, je ook beter kunt omgaan met tegenslagen, die er nu eenmaal ook bijhoren.

 

Je bent vrij om je leven in te richten op de manier waarop je dat graag wilt. Blijkt dat in de praktijk niet het geval te zijn, dan is er werk aan de winkel!

 

NFG registratie nr.: 6012067610

AGB code praktijk: 90-56720

AGB code zorgverlener: 90-048153

RBCZ registratie nr.: 810154R

 

SNRO gecertificeerd

 

           

 

Counseling Breda,

Counseling in regio Breda,

Counseling in Breda en omstreken,

Counseling voor vrouwen, beter functioneren, persoonlijke begeleiding, meer rust, balans, zelfvertouwen en plezier, Counselling Breda,

Counselling in regio Breda,

Counselling in Breda en omstreken,

Counselling voor vrouwen

Swaans Counseling

Wagemakerspark 65

4818 TV Breda

T 06 31 34 21 09

E info@swaanscounseling.nl